dobroge.tv

Live

Farul și-a prezentat lotul de jucători

11 iulie 2022
Publicitate

Gheorghe Hagi s-a decis asupra lotului cu care va aborda noua ediție de campionat. Farul Constanța și-a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute jucătorii în cadrul unui amical cu CSA Steaua, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Farul Constanța este gata de startul în Superligă! „Marinarii” au disputat la sfârșitul săptămânii trecute, la Baza Sportivă de la Ovidiu, ultimul meci amical din această vară cu divizionara secundă, CSA Steaua, înaintea startului în noul sezon competițional. Cu această ocazie fanii au putut să îi vadă pentru prima dată la lucru pe jucătorii pe care Gheorghe Hagi îi va avea la dispoziție pentru a-și îndeplini obiectivele stabilite. Căpitanul Ionuț Larie a primit la începutul meciului, premiul pentru cel mai bun jucător de la Farul din ediția trecută a campionatului, iar lovitura de începere a fost dată de legenda clubului constănțean, Ștefan Petcu.

Chiar dacă au controlat partida în cea mai mare parte a timpului, „marinarii” s-au văzut conduși pe tabela de marcaj în prima jumătate a primei reprize. Presiunea gazdelor a dat roade în debutul actului secund, când Vlad Morar a înscris pentru 1-1.

Din păcate, acesta a fost și scorul final, Farul rămânând cu o singură victorie în meciurile amicale disputate în pauza competițională.

Suntem încă în căutări. Suntem la început de drum, au plecat unii jucători, au venit alții, încercăm ușor-ușor să-i aducem la nivelul nostru pe cei noi care au venit, să-i adaptăm, să crească atât tactic, atât fizic, cât și mental. Mulțumit așa ca efort, ca dorință, dar e doar 1-1, un rezultat de egalitate. Era bine să câștigăm dar mai avem o săptămână și sperăm că la meciul de campionat acasă să câștigăm”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

A fost un meci cu o echipă foarte bună a Ligii a doua, care cu siguranță se va bate la promovare anul acesta. Noi venim după două săptămâni de cantonament la Brașov, astăzi pot să spun că l-am încheiat pentru că am venit și am stat doar o zi și acum am jucat acest meci. Sperăm să ne fie benefică această perioadă. A fost o perioadă grea, ne-am antrenat destul de bine, spun eu și cel mai important, contează meciurile oficiale. Acolo vom vedea dacă ne-am antrenat bine sau nu”, a declarat Andrei Artean, Farul Constanța.

Farul Constanța va juca în prima etapă din Superliga de fotbal, duminică, pe teren propriu, de la ora 18.30, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233