dobroge.tv

Live

Farul, la ultima repetiție generală

07 iulie 2022
Publicitate

Farul Constanța a intrat în linie dreaptă cu pregătirea înaintea startului în noul sezon competițional. Formația de pe litoral dispută mâine seară ultimul meci de pregătire din această vară, contra celor de la CSA Steaua, prilej cu care își va prezenta și lotul de jucători.

Farul Constanța este aproape gata de startul într-un nou sezon competițional, în care și-a propus să își depășească performanțele obținute în ultima ediție a Ligii Întâi la fotbal. Cu doar o săptămână rămasă până la debutul oficial „marinarii” și-au prezentat și ultimii trei jucători dintre cei 11 transferați în această vară.

Toți aceștia vor putea fi văzuți vineri seară, de la ora 19, pe arena centrală Bazei Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, când este programat meciul de prezentare a lotului, ce va fi disputat în compania celor de la CSA Steaua București.

A fost o perioadă foarte grea. Am fost în cantonament la munte în Poiana Brașov. Băieți au simțit foarte bine pe pielea lor programul intens la care au fost supuși. Gică Hagi și stafful lui au făcut în așa măsură încât să pregătească sezonul cât mai bine posibil, să-l începem în forță, cu trei puncte. A fost și o serie de meciuri amicale foarte benefice. De obicei în perioada de pregătire nu ne interesează rezultatul, însă mâine vom avea un meci de prezentare cu CSA Steaua în care vrem să avem în primul rând multă lume alături de noi, să fie suporteri în tribune și să reușim să facem un joc foarte bun pentru că este ultimul meci de verificare înaintea sezonului”, a declarat Tiberiu Curt, Farul Constanța.

Este un pas important pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să vin la Farul. Principalul motiv a fost că pot lucra cu domnul Hagi, care nu mai are nevoie de nici o prezentare la câte a realizat atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Consider că este o mutare bună din toate punctele de vedere. Cred că aveam nevoie și să schimb mediul”, a declarat Robert Ion, Farul Constanța.

Pe lângă cei 11 jucători transferați în această vară, la prima echipă a Farului au fost promovați și mai mulți juniori din cadrul clubului. Dintre aceștia s-a remarcat Adrian Mazilu, care a reușit să obțină parametri de top la testele fizice efectuale în cantonamentul din Poiana Brașov.

Mai întâi să debutez și după să am cât mai multe minute jucate, să îmi ajut coechipierii cât mai mult cu goluri și pase de gol și să devin golgheter în Superligă”, a declarat Adrian Mazilu, Farul Constanța.

Farul Constanța va debuta oficial pe 17 iulie, pe teren propriu, contra celor de la U Craiova 1948. În meciurile de pregătire disputate în această vară „marinarii” au obținut o singură victorie, două partide terminându-le la egalitate și pierzând alte două.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233