dobroge.tv

Live

Final de pregătire pentru Farul

04 iulie 2022
Publicitate

Farul Constanța și-a încheiat weekendul trecut cantonamentul montan desfășurat în Poiana Brașov. În cele patru partide de verificare disputate, „marinarii” au obținut o singură victorie, împotriva celor de la FC Brașov. Până la startul noului sezon formația de pe litoral mai are programat un amical cu Petrolul Ploiești, apoi meciul de prezentare contra celor de la CSA Steaua.

După aproape zece zile petrecute la munte, în Poiana Brașov, Farul Constanța a pus punct perioadei de pregătire din această vară, înainte de startul în noua ediție a Superligii la fotbal. Pe lângă antrenamentele specifice, „marinarii” și-au verificat potențialul și în patru partide amicale. Bilanțul este unul satisfăcător, având în vedere numărul mare de schimbări care au avut loc în lot în pauza competițională.

Astfel, Farul a învins pe FC Brașov cu scorul de 3-1, a remizat cu Csikszereda Miercurea Ciuc și CS Mioveni, și a cedat contra celor de la Chindia Târgovişte.

Suntem noi, suntem la început, mulți au plecat, mulți au venit. Suntem la început și trebuie să dăm timp. Eu zic că ușor ușor lucrurile o să meargă foarte bine. Noi avem un proiect foarte bun, într-un oraș mare cum e Constanța, o regiune foarte mare și puternică din România. Vrem ca în timp să creăm o echipă care să aibă o mentalitate foarte bună. În momentul de față ne adaptăm la ce avem, cum avem. Mai avem până să devenim foarte mari, dar acesta este obiectivul nostru, să avem o strategie clară, unde să încercăm să ajungem sus de tot, să devenim cei mai buni”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Până la începerea noii stagiuni, Farul va mai susţine două partide amicale. Prima este programată să aibă loc miercuri, contra lui Petrolul Ploieşti, la Buftea, urmând ca vineri, pe arena centrală a Bazei Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu să aibă loc meciul de prezentare a lotului pentru noul sezon cu CSA Steaua Bucureşti.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233