dobroge.tv

Live

Vine Nedelcu, pleacă Omoh

15 iunie 2022
Publicitate

Oficialii Farul au parte până acum de o vară foarte activă, chiar dacă aceasta este încă la început. „Marinarii” au anunțat cel de-al optulea transfer pentru viitorul sezon competițional, după ce s-au înțeles cu FCSB în privința lui Dragoș Nedelcu. Lotul constănțenilor se va reuni mâine, când este programată vizita medicală, dar și primul antrenament de după vacanță.

Farul Constanța a perfectat cel de-al optulea transfer pentru sezonul care urmează. Formația de pe litoral şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoş Nedelcu, după ce în sezonul trecut acesta a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut.

Potrivit comunicatului clubului, constănţeanul Dragoş Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii trei ani cu Farul. Nedelcu a jucat 15 meciuri în stagiunea trecută pentru Farul, marcând un gol.

În schimb, sosit la începutul acestui an, atacantul nigerian Michael Omoh nu va mai continua la Farul. Omoh a strâns la Farul 12 partide, marcând două goluri.

Până la acest moment, Farul a mai transferat alţi şapte jucători pentru noul sezon. În mai au semnat contracte valabile pe următorii trei ani, belgianul Ayrton Mboko şi francezul Jeremy Corinus, doi fundaşi care au evoluat în stagiunea recent încheiată la Academica Clinceni. La începutul acestei luni au semnat cu Farul portarul Alexandru Buzbuchi, fundaşul Romario Benzar, mijlocaşul Gabriel Torje, mijlocaşul ivorian Kevin Doukoure şi atacantul Vlad Morar.

Joi, „marinarii” au programată vizita medicală, urmând ca după amiază să susțină primul antrenament pentru pregătirea noului sezon competițional.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233