dobroge.tv

Live

Enes Sali a doborât toate recordurile

08 iunie 2022
Publicitate

Enes Sali, noua perlă a lui Gheorghe Hagi, promite un sezon mult mai bun decât cel recent încheiat. În vârstă de doar 15 ani, mijlocașul „marinarilor” a devenit cel mai tânăr debutant și marcator din Liga Întâi, dar și cel mai tânăr fotbalist care evoluează în naționala de seniori a României. În timp ce majoritatea colegilor săi sunt acum în vacanță, el se pregătește pentru Campionatul European Sub 19 ani, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Slovacia.

Un sezon foarte bun pentru noi, ne-am îndeplinit obiectivul principal: să intrăm în play off. Cred că am avut un campionat foarte bun și eu pe plan personal. Și ne bucurăm că am încheiat sezonul în forță. Sezonul ăsta a fost unul foarte bun pentru mine, vă dați seama. De la junior am făcut pasul la senior. Eu m-am simțit foarte bine. Și colegii m-au ajutat foarte mult și mister și antrenorii. Toată lumea m-a ajutat și mă bucur foarte mult pentru aceste evoluții. Și la lot am avut evoluții foarte bune și da, sper să o țin tot așa și din meci în meci să joc cât mai bine.

Aceste performanțe îmi dau mai multă încredere și mă ajută și când sunt în teren și sper să o țin tot așa și să-mi ajut echipa cât mai mult. Ne ajută foarte mult suporterii, ne dau încredere mai multă și da, sper să vină cât mai mulți suporteri și vreau să le mulțumesc pentru că ne-au ajutat foarte mult în acest sezon”, a declarat Enes Sali, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233