dobroge.tv

Live

Opt fariști la naționala României

07 iunie 2022
Publicitate

Nu mai puțin de opt jucători ai Farului vor lupta în această lună pentru a califica România la un Campionat Mondial de fotbal. Tinerii „marinari”, în frunte cu vedetele Radaslavescu și Sali, vor evolua în tricoul naționalei tricolore sub 19 ani la Campionatul European împotriva Italiei, Franței și Slovaciei, gazda competiției.

Naționala de tineret a României sub 19 ani forțează calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor cu fotbaliști de la Farul Constanța. Selecţionerul Adrian Văsâi a anunțat lotul de jucători cu care va participa la turneul final al Campionatului European 2022, competiţie care va avea loc, în perioada 18 iunie - 1 iulie, în Slovacia. Pentru asta el a efectual până săptămâna trecută un stagiu de pregătire la Miercurea Ciuc.

Printre jucătorii pe care tehnicianul se va baza la turneul final se numără și opt „marinari”, care nu vor avea parte de vacanță în această vară. Aceștia sunt Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu, Nicolas Popescu, Răzvan Tănasă, Eduard Radaslavescu, Ştefan Bodişteanu, Luca Andronache şi Enes Sali.

România U19 este repartizată în Grupa A la turneul final al EURO 2022 şi va evolua contra echipelor similare ale Italiei, Franţei şi Slovaciei.

Primele cinci clasate la Campionatul European 2022 vor obţine calificarea la turneul final al Campionatului Mondial U20, care va fi găzduit de Indonezia, în 2023.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233