dobroge.tv

Live

Înfrângere la scor pentru „marinari”

23 mai 2022
Publicitate

Farul Constanța a pierdut ultimul meci al sezonului în Liga întâi și a încheiat campionatul pe locul 5 al clasamentului. „Marinarii” au cedat pe terenul Universității Craiova, cu scorul de 4-1, iar de sâmbătă au intrat în vacanță. Oficialii constănțeni au apucat deja pregătirea sezonul viitor, care va debuta la mijlocul lunii iulie.

Ultimul meci al sezonului pentru Farul Constanța și Universitatea Craiova a debutat cu „marinarii” ratând două ocazii uriașe de a deschide scorul, însă Enes Sali și golgheterul Jefte n-au reușit să trimită mingea în poartă din poziții ideale. Contrar cursului jocului, primele goluri aveau să fie înscrise de olteni în interval de doar trei minute, la capătul a două faze la care defensiva lui Gheorghe Hagi n-a avut replică. Atacantul spaniol al Farului a redus din diferență, după o greșeală făcută de data aceasta de apărătorii oltenilor. Finalul primei reprize putea readuce egalitatea pe tabela de marcaj, dar Larie a șutat în transversală.

Actul secund a fost mai scăzut în intensitate, însă tot cu Universitatea Craiova dictând tonul. Oltenii au mai înscris de două ori și s-au impus cu scorul de 4-1 spre nemulțumirea lui Gheorghe Hagi.

Din păcate, am pierdut. Ne doream să câștigăm pentru că aveam nevoie de cele trei puncte pentru a ne menține acolo, pe locul 4. Cred că a influențat foarte mult în jocul ofensiv al nostru, în care ne-am creat multe ocazii dar le-am ratat și prea mult să ratezi acele ocazii. Am avut șanse foarte mari. EI, când au ajuns la poartă, ne-au dat gol. Mai pragmatici, mai decisivi ca noi în ultimii 30 de metri. O echipă periculoasă, o echipă bună, o echipă care are un atac rapid foarte bun, care atacă și pozițional bine, la faze fixe periculoși. De-asta sunt în fața. De-aia e o echipă care s-a luptat să câștige campionatul. Cam așa am văzut eu meciul. În rest, i-am felicitat pe băieți pentru că ne-am îndeplinit obiectivul în acest an. S-a terminat anul, le-am urat vacanță plăcută și bineînțeles, de acum o să evaluăm ceea ce trebuie să facem pentru la anul”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a încheiat sezonul în Liga Întâi pe locul cinci al clasamentului, cu 32 de puncte. Pentru marinari urmează acum o scurtă vacanță, urmând ca la jumătatea lunii iunie să aibă loc reunirea în vederea pregătirii viitorului sezon al Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233