dobroge.tv

Live

Mulțumiți, dar doar pe jumătate

20 mai 2022
Publicitate

Chiar dacă mai este de disputat un singur meci din actuala ediție a Ligii Întâi, oficialii Farului au început să își facă bilanțul după acest sezon. Primul an de la revenirea pe prima scenă le-a adus „marinarilor” o prezență în play-off-ul campionatului, însă aceștia și-ar fi dorit chiar mai mult de atât. Formația de pe litoral dispută ultima partidă a sezonului de la ora 20.30, contra Universității Craiova.

Noi credem că este un an bun făcut de noi, pentru că nu a fost ușor. A revenit Gică, a trebuit să repunem bazele, dacă pot să spun așa, ale conceptului pe care l-a creat. Ne așteptam, sincer să vă spun, să fie mai ușor, dar nu a fost chiar așa pentru că nu am putut să facem lucrurile astea atât de repede pe cât ne-am dorit. Însă, ușor-ușor, cred eu că echipa a practicat un joc bun, deschis și, de multe ori, a oferit spectacol. Asta până la urmă, se vede în clasament și dacă noi ajungem să fim pe locul 4 la final, credem că a fost chiar un an foarte bun”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund Farul Constanța.

Farul Constanța încheie sezonul competițional cu o partidă pe terenul Universității Craiova, contând pentru etapa cu numărul 10 a play-off-ului Ligii Întâi. Aceasta este programată să debuteze de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

În funcție de rezultatul acestei partide, dar și de cel din confruntarea de luni dintre FC Argeș și FC Voluntari, formația pregătită de Gheorghe Hagi va încheia campionatul pe locul 4 sau 5.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233