dobroge.tv

Live

Farul, fără replică în fața Craiovei

18 aprilie 2022
Publicitate

Farul Constanța a ieșit din cursa pentru locul 3 în clasamentul Ligii Întâi. „Marinarii” au fost învinși în weekend, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, cu scorul de 3-0, și sunt acum la 11 puncte distanță de ultima treaptă a podiumului, ocupată chiar de olteni. În runda următoare, Farul primește în a doua zi de Paște vizita celor de la FCSB.

Universitatea Craiova a făcut o primă repriză de senzație sâmbătă seară, contra Farului, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Ligii Întâi. Markovic a deschis scorul după doar 15 minute de joc, cu o lovitură de cap din centrul careului constănțean. La 20 de minute distanță, Baiaram a dublat avantajul formației sale după ce mingea a ajuns cu noroc la el și a înscris în ciuda eforturilor lui Aioani și Larie.

Oltenii au dat lovitura de grație în minutele de prelungire ale primei reprize, după o nouă greșeală în defensiva Farului, speculată din plin de Markovic. Anterior acestei reușite, golgheterul „marinarilor”, spaniolul Jefte, s-a accident și a părăsit terenul pe targă. După revenirea de la cabine a continuat recitalul craiovenilor, care şi-au creat alte câteva ocazii clare de gol, dar Koljic, Baiaram şi Ivan le-au ratat cu seninătate.

Finalul de meci i-a găsit pe „marinari” în inferioritate numerică după ce Adrian Petre a primit cartonașul roșu direct pentru o intrare dură și fără sens la Pigliaceli în minutele de prelungire.

S-a încheiat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care se menține astfel în cursa pentru primele locuri ale clasamentului. De partea cealaltă, Farul mai păstrează doar șanse matematice la poziția a treia, care asigură participarea în cupele europene în sezonul viitor.

Din păcate, când iei 3-0, nu ai decât să feliciți adversarul pentru că a fost mai inspirat. La tot ce a fost defensiv, în special la centrări, mingile băgate în careu, ei au câștigat duelurile, fie că sunt în atac sau în apărare. Noi pregătim fazele fixe, noi facem fazele fixe, le spunem să meargă să atace mingea. Din păcate, nu reușim. Că e ofensiv și azi am avut nu știu câte cornere, mingii băgate în careu. N-am dat o dată cu capul. Sau invers, a fost la noi în careu și am luat gol. Fotbalul, de aici pare, da, rezultatul este unul negativ pentru noi și nu avem să spunem prea multe, dar o să analizăm și o să vedem ce vom face în continuare”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul se menține pe locul 5 al clasamentului, cu 28 de puncte după cinci partide disputate în faza play-off-ului.

În runda următoare „marinarii” au parte de încă un meci extrem de greu, la Ovidiu urmând să vină FCSB. Partida este programată să aibă loc luni, în a doua zi de Paște.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233