dobroge.tv

Live

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a spart telefonul unui copil. Mama băiatului: „Fiul meu e autist, era la primul lui meci”. VIDEO

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a spart telefonul unui copil. Mama băiatului: „Fiul meu e autist, era la primul lui meci”. VIDEO
10 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Manchester United a pierdut sâmbătă pe terenul lui Everton, iar Cristiano Ronaldo nu a putut să-şi ţină în frâu nervii, scrie Hotnews.ro. După meci, pe drumul către vestiare, starul portughez, care se deplasa cu greutate din cauza unei accidentări suferite la piciorul drept, a lovit violent mâna unui fan al gazdelor, care ținea un telefon. Suporterul a scăpat aparatul, care s-a zdrobit de pământ.

​Potrivit presei engleze, victima incidentului este un copil.

Cristiano Ronaldo și-a cerut scuze - Poliția a deschis o anchetă

La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, Ronaldo a dat publicităţii un mesaj, în care a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United.

Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a spus Ronaldo.

Gestul vedetei lui United a intrat în atenţia poliţiei locale, care a confirmat că anchetează cazul: „Poliţia Merseyside poate confirma că investighează un incident de la meciul Everton - Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate”. 

Mama copilului agresat, zdruncinată de gestul lui Cristiano Ronaldo: „Fiul meu e autist, era la primul lui meci

La finalul partidei, jucătorii lui Man United au început să iasă de pe teren. Eram chiar lângă tunelul pe unde au trecut ei. Fiul meu îi filma pe toți. Și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jambiera în jos și piciorul îi sângera. Și-a coborât telefonul să vadă ce s-a întâmplat, fără să-i vorbească. (....) Când Ronaldo a trecut pe lângă fiul meu, cu un temperament teribil, teribil, i-a zdrobit telefonul din mâna și a continuat să meargă. Puteți vedea după vânătaie că a fost lovit. Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă", a scris Sarah Kelly pe rețelele de socializare, citată de givemesport.com.


Sursa foto: captură Twitter @Ziad_EJ

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233