dobroge.tv

Live

Farul merge după puncte în Trivale

08 aprilie 2022
Publicitate

Fără victorie și fără gol marcat după trei etape jucate în play-off-ul Ligii Întâi, Farul Constanța își vede tot mai departe obiectivul fixat pentru această fază. „Marinarii” joacă mâine seară pe terenul ultimei clasate, FC Argeș, o partidă aproape decisivă în economie clasamentului final al acestei ediții de campionat.

Farul Constanța a obținut doar un punct până acum în play-off-ul Ligii Întâi, iar obiectivul fixat, terminarea pe un loc de cupe europene, pare tot mai departe. Unul dintre motivele care au dus la această situație este și lipsa de eficiență a atacanților lui Gheorghe Hagi, care par să nu mai găsească drumul spre gol. „Regele” speră ca ultima săptămână să fi produs schimbările necesare îmbunătățirii acestui aspect.

Noi încercăm să câștigăm, încercăm să facem lucruri, dar până acum, de când sunt meciurile în play-off, suferim în atac, acolo unde trebuie să marcăm. Sperăm că de data aceasta sau de acum încolo, în toate meciurile pe care le mai avem să fim mai efectivi, mai eficienți, mai pragmatici și să marcăm goluri ca să luăm puncte și să aducem victorii”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei cu FC Argeș, după disputarea a trei etape, cele două formații ocupă ultimele două locuri ale clasamentului play-off-ului Ligii Întâi.

„Marinarii” se află însă pe 5, cu 25 de puncte. FC Argeș – Farul Constanța se joacă sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 17.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233