dobroge.tv

Live

Moment plin de emoție la Budapesta. Imnul României a răsunat în sală după ce constănțeanca Andreea Ana a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de Lupte

Moment plin de emoție la Budapesta. Imnul României a răsunat în sală după ce constănțeanca Andreea Ana a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de Lupte
01 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

După ce anul trecut a obținut titlul de campioană mondială Under-23, Andreea Beatrice Ana a obținut și titlul de ampioană europeană la aceeași categorie de vârstă. Tânăra este formată la Mangalia, iar în prezent este legitimată la CSA Steaua Bucureşti.

Potrivit Mangalia News, Andreea Beatrice Ana a deprins luptele la Mangalia, acolo unde a fost lansată în performanță de antrenorul George Marian Oancea. La finele anului trecut, Federația Română de Lupte și-a desemnat laureații lui 2021, iar sportiva anului a fost desemnată Andreea Beatrice Ana. Ea s-a numărat și printre cei opt sportivi români incluși în ierarhiile de final de an ale Federației Internaționale de Lupte, ocupând locul doi în lume pe 2021 la categoria 55 kg.

Ana a învins-o în finală pe sportiva ucraineană Oleksandra Homeneţ, cu 7-5. Potrivit COSR, Andreea Ana este prima luptătoare din România care reuşeşte să câştige titlul european la seniori.

Andreea Ana este campioană mondială U23 şi campioană europeană U23, mai are în palmares alte patru medalii la juniori şi a participat la JO Tokyo 2020.

O seară magnifică pentru luptele românești la Budapesta!

Ana Andreea Beatrice (55 kg) devine Campioană Europeană de Seniori, în premieră pentru luptele feminine românești!

Un aur istoric, la o lună distanță de titlul continental obținut de Andreea la U23! Andreea trecut în finala mare de Oleksandra Khomenets (UKR) cu 7-5, făcând imnul României să răsune în sala din Budapesta și aducând admirația României pe plan internațional!

Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor si staff-ului tehnic precum și antrenorilor care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei!”, a transmis Federația Română de Lupte.

O nouă performanță de excepție a sportivei noastre Ana Andreea Beatrice, care a câștigat astăzi medalia de aur la Campionatele Europene de lupte de la Budapesta. Felicitări Andreea! Mangalia se mândrește cu tine!”, a transmis Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia.


Sursă foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233