dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud se întoarce în Sala Sporturilor

25 martie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud reia duminică partidele din Liga Națională de handbal masculin cu o confruntare contra ultimei clasate, CSM Alexandria. Meciul va reprezenta și revenirea printre „delfini” a lui Ionuț Nistor, după ce căpitanul HCDS-ului s-a operat la coloană în urmă cu două luni. Șansele ca el să evolueze sunt însă minime, pentru că el este încă în curs de recuperare.

Pauza s-a terminat la HC Dobrogea Sud, iar constănțenii vor reveni duminică pe terenul de joc pentru o nouă confruntare în Liga Națională la handbal masculin. Constănțenii vor întâlni în Sala Sporturilor pe CSM Alexandria, formație aflată pe ultimul loc în întrecerea internă.

Ne-am antrenat toată perioada asta. E greu pentru un antrenor să-și țină băieții în priză și în formă, în primul rând. Va fi mai greu primul meci pentru că, neavând ritm, nu știu la ce să mă aștept. Istoricul îmi spune că totdeauna primul meci după pauză nu a fost prea ok. Dar, eu zic că pregătim această săptămână destul de bine acest meci. Chiar dacă este cu ultima clasată, Alexandria a făcut meciuri bune cam cu toate echipele. Au pierdut, într-adevăr, au puține puncte, dar au pierdut la mare luptă”, a declarat George Buricea, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Printre jucătorii pregătiți de George Buricea se regăsește de aproape zece zile și Ionuț Nistor. Căpitanul HCDS-ului a început recuperarea după operația suferită la coloană în urmă cu aproape două luni.

De două săptămâni am început recuperarea. Mă țin și eu după băieți, dacă ei vin la sală vin și eu la sală, lucrez, dacă nu, la sala de forță. Sunt după ei și lucrez ceea ce-mi trebuie mie pentru spate, să-mi antrenez spatele și, Doamne ajută să fie bine. Cel mai important e că nu am dureri. Asta mă bucură cel mai mult. Da, într-adevăr, mai am cred că cel puțin patru luni până o să intru cu băieții la antrenament. Sper să treacă cât mai repede și abia aștept momentul în care o să înceapă meciul și o să fiu pe teren”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud Constanța.

Înaintea partidei de duminică, programată în cadrul etapei cu numărul 22, constănțenii ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, cu 47 de puncte. HC Dobrogea Sud – CSM Alexandria se joacă în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 18.00. Intrarea spectatorilor va fi liberă la meciul de duminică, aceștia fiind așteptați să vină și să doneze produse alimentare și de igienă pentru refugiaţii din Ucraina.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233