dobroge.tv

Live

Phoenix, aproape de Final Four-ul campionatului

24 martie 2022
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep se menține în grafic în cursa pentru obținerea celei mai importante performanțe a baschetului de la malul mării. Formația de pe litoral a învins aseară în deplasare pe ACS Târgu Secuiesc și a terminat sezonul regulat în Liga Națională pe locul patru al clasamentului. Constănțencele vor întâlni în play-off pe CSM Alexandria și vor avea avantajul terenului propriu în cazul disputării meciului decisiv.

Lupta pentru locul 4 în clasamentul Ligii Naționale de baschet feminin s-a dus până în ultima etapă a sezonului regulat. Aflate la egalitate de puncte înaintea rundei cu numărul 24, Phoenix CSU Simona Halep, CSM Alexandria și Sirius Târgu Mureș și-au făcut toate calculele posibile pentru a spera la o confruntare cât mai ușoară în faza play-off-ului campionatului.

Din fericire, constănțencele au depins numai de ele în această dispută, iar adversarul a fost unul care nu i-a pus prea multe probleme. Elevele pregătite de Miroslav Popos au întâlnit în ultima etapă a sezonului regulat pe ACS Târgu Secuiesc, formație care era deja sigură de locul șapte al clasamentului. Tocmai din acest motiv, dar și al plusului de valoare, constănțencele au putut controla în permanență partida, reușind să câștige fiecare sfert și să se impună la final cu scorul de 78 la 40. 

În urma acestei victorii, coroborate cu celelalte rezultate înregistrate în ultima etapă a campionatului, Phoenix CSU Simona Halep va întâlni în play-off pentru un loc în Final Four pe CSM Alexandria. 

Prima confruntare este programată să aibă loc luni, în Sala Sporturilor din Constanța, urmând ca joi să aibă loc meciul de la Alexandria. În caz de egalitate, partida decisivă se va disputa tot la malul mării, la începutul lunii aprilie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233