dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud vine în sprijinul refugiaților

23 martie 2022
Publicitate

După aproape o lună de pauză, HC Dobrogea Sud este gata să revină la confruntările din Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii joacă duminică la Constanța contra celor de la CSM Alexandria o partidă căreia i-au dat și un caracter caritabil. Suporterii sunt așteptați la Sala Sporturilor cu produse alimentare și de igienă personală care să ajungă pentru refugiații din Constanța.

HC Dobrogea Sud Constanța vrea să transforme într-o adevărată sărbătoare meciul de pe teren propriu cu CSM Alexandria, din etapa a 22-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

La o lună distanță de la ultima partidă oficială, formația de pe litoral reia în weekend confruntările din campionat, iar motivele de bucurie sunt numeroase. Acesta este prima dispută de pe teren propriu de la ridicarea stării de alertă, ceea ce înseamnă că tribunele Sălii Sporturilor din Constanța pot fi din nou umplute după doi ani de pandemie.

Și pentru că „delfinii” vor să îmbine cu această ocazie utilul cu plăcutul, organizatorii vor căuta să dea partidei și un caracter caritabil. Chiar dacă accesul este gratuit, fanii sunt așteptați să răspundă prezent la apelul făcut de handbaliștii constănțeni de a veni în sprijinul refugiaților ucraineni prin aducerea la Sala de alimente sau produse igienă.

De asemenea, va fi organizată o tombolă în cadrul căreia vor fi puse la bătaie 20 de premii cu însemnele clubului și un premiu special, un tricou semnat de toată echipa și de cele trei legende ale Constanței.

În clasament, formația de pe litoral ocupă locul patru, cu 47 de puncta, în timp ce echipa din Alexandria se află pe poziția a 14-a, ultima, cu cinci puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233