dobroge.tv

Live

Egalul nimănui

21 martie 2022
Publicitate

Farul Constanța a obținut în weekend primul punct în play-off-ul Ligii Întâi. „Marinarii” au terminat la egalitate confruntarea cu campioana României, CFR Cluj, scor 0-0. O remiză care nu ajută nici una dintre combatante în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor fixate pentru ultima parte a campionatului.

Fără victorie în sezonul regulat în fața CFR-ului, Farul a sperat să frâneze drumul ardelenilor spre un nou titlu în Liga Întâi. „Marinarii” au dominat la capitolul posesie, însă formația lui Dan Petrescu a fost cea care a avut ocaziile de a marca. Debeliu și Burcă au fost cel mai aproape de gol în prima repriză, însă Aioani a prins o nouă zi bună în poarta Farului și s-a opus la toate ocaziile.

În actul secund, Deac și-a trecut și el în cont trei ocazii bune de a marca, însă din nou norocul a fost de partea „marinarilor” și scorul s-a menținut egal. Farul putea da lovitura cu 20 de minute înainte de finalul meciului, însă golgheterul campionatului, spaniolul Betancor, a finalizat neașteptat de prost o situație ideală de gol.

S-a încheiat nedecis, 0-0, rezultat care nu avantajează nici una dintre cele două formații.

Din păcate puțin în atac ca să putem aspira la... Era logic să marcheze la faza aceea cu ocazia aia foarte mare. Era nedrept probabil, cu un noroc foarte mare, să luăm cele trei puncte pe care ni le-am dorit, pe care le-am vrut”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a play-off-ului Ligii Întâi, CFR a pierdut din avansul pe care îl avea față de FCSB și mai are acum doar cinci puncte, în timp ce Farul se menține pe locul 5, cu 25 de puncte.

Următoarea partidă din campionat pentru „marinari” este programată să aibă loc la începutul lunii aprilie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233