dobroge.tv

Live

„Marinarii” întâlnesc campioana

18 martie 2022
Publicitate

După meciul cu FCSB, Farul Constanța are parte în weekend de o nouă confruntare de foc. „Marinarii” vor întâlni la Ovidiu campioana României, CFR Cluj, în cadrul etapei a doua a play-off-ului Ligii Întâi. Ardelenii s-au impus în ambele confruntări din sezonul regular și vin pe litoral cu gândul la victorie pentru a mai face un pas către un nou titlu de campioni.

Seria meciurilor de foc pentru Farul Constanța din debutul play-off-ului Ligii Întâi la fotbal continuă sâmbătă seară cu cel mai puternic adversar din campionat.

„Marinarii” vor primi pe teren propriu vizita campioanei României, CFR Cluj, formație care conduce detașat clasamentul întrecerii interne. Dacă ardelenii vor să mai facă un pas către un nou titlu de campioni în Liga Întâi, Farul are nevoie de puncte pentru a rămâne în obiectivul propus pentru această fază a campionatului: clasarea pe locul 3 și prezența în cupele europene în sezonul următor.

În cele două meciuri disputate în acest sezon ne-au înfrânt de două ori. Dar în meciul acesta abordăm meciul la victorie și o să dăm totul pe teren ca să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Mihai Aioani, Farul Constanța.

E clar că au mai multă experiență decât noi. Știm că am făcut un meci foarte bun anul trecut cu ei, chiar dacă l-am pierdut. Dar poate cel mai bun meci din campionat. Din păcate, am ratat foarte mult, nu am marcat. A zis-o și Dan, a recunoscut. Sperăm ca și de această dată să repetăm evoluția. Poate mai inspirați, poate mai norocoși”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea etapei cu numărul doi a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, Farul Constanța se afla pe locul 5 al clasamentului, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari și FC Argeș. De partea cealaltă, CFR are 41 de puncte, cu șapte mai multe decât următoarea clasată, FCSB.

Farul Constanța – CFR Cluj, se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 20.00, pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233