dobroge.tv

Live

Naționala lasă Farul fără jucători

18 martie 2022
Publicitate

Numărul mare de fotbaliști dați de Farul Constanța loturilor naționale ale României nu a trecut neobservat de Gheorghe Hagi. Potrivit statisticilor, clubul de pe litoral furnizează nu mai puțin de aproximativ 35% din totalul jucătorilor, un adevărat record la acest capitol în fotbalul european. Tocmai din acest motiv, acțiunile loturilor naționale îl lasă fără jucători la antrenamente pe managerul tehnic al „marinarilor”.

Înseamnă că muncim bine, înseamnă că facem lucruri bune. Să sperăm că și la U-21 și la echipa mare să dăm mai mulți în viitorul apropiat. Să fim mult mai productivi. Dar asta nu depinde numai de mine, depinde de jucători, de randamentul lor, de ce vom face toți împreună. Dar în principal de ei. Și tot ceea ce înseamnă convocare la echipa națională nu face decât să ne bucure.

Nu uitați un singur lucru. Echipa națională, din 100 de jucători, cele cinci loturi care sunt și să punem în medie, un lot de 20 de jucători, cinci loturi naționale înseamnă 100 de jucători. Din 100 de jucători, noi avem 35. Cred că nu mai există în niciun business să ai 35%. Ba da, în construcții poate. 35% să alimentezi loturile naționale”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233