dobroge.tv

Live

Simona Halep, a patra oară în semifinalele turneului de la Indian Wells: „Cred că am jucat cel mai bun tenis din acest an”

17 martie 2022
Publicitate

Simona Halep este în semifinale la Indian Wells! Constănțeanca a avut nevoie noaptea trecută de doar 53 de minute pentru a se califica în careul de ași al competiției. Ea va juca vineri seară contra polonezei Iga Swiatek, una dintre revelațiile din acest an ale tenisului mondial feminin.

Ajunsă pe locul 26 în ierarhia WTA, Simona Halep pare că a depășit perioada nefastă și revine la jocul care dus-o în elita tenisului mondial. Constănțeanca s-a calificat noaptea trecută în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Indian Wells, după un meci câștigat în timp record. Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a se impune în fața croatei Petra Martic, ocupanta locului 79 WTA, după un dublu 6-1 la seturi care nu mai lasă loc de nici un comentariu.

"Da, a fost un meci bun. Probabil cel mai bun meci al meu din acest an. M-am simțit foarte bine, am fost încrezătoare, am jucat agresiv… În concluzie, am făcut tot ce trebuia și a fost foarte bine", a spus Simona Halep.

Pentru calificărea în semifinale, Simona Halep şi-a asigurat un cec de aproape 345 de mii de dolari şi 390 de puncte WTA. Grație acestora din urmă, constănțeanca a urcat șapte locuri în clasamentul actualizat în timp real, până pe poziția a 19-a. Confirmarea va veni însă abia luni, când se publică clasamentul oficial. În penultimul act de la Indian Wells, Halep o va înfrunta pe poloneza Iga Swiatek, a treia favorită a întrecerii. Cele două s-au confruntat până acum de trei ori pe circuitul WTA, Simona Halep reușind să se impună în două rânduri.

Sursă foto: news.ro.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233