dobroge.tv

Live

Farul, învinsă de FCSB si arbitru

15 martie 2022
Publicitate

Farul Constanța a cedat la debutul în ediția din acest a play-off-ului Ligii Întâi. „Marinarii” au fost învinși aseară pe Arena Națională de FCSB, cu scorul de 2-0, la capătul unei partide presărate cu numeroase greșeli de arbitraj împotriva formației pregătite de Gheorghe Hagi. La final, „Regele” n-a mai rezistat și a acuzat în termeni duri prestația centralului Lucian Rusandu.

FCSB și Farul Constanța s-au aflat din nou față în față la doar două săptămâni după victoria care a netezit drumul „marinarilor” spre play-off-ul Ligii Întâi. Învinși la sfârșitul lunii februarie cu 2-0, roș-albaștri și-au învățat lecția și au început în atac partida de luni seară. Popescu, Olaru, Tănase și Mamut au trecut fiecare pe lângă deschiderea scorului, însă Farul l-a avut între buturile porții pe Aioani aflat într-o zi de grație.

De partea cealaltă, „marinarii” au cerut un penalty chiar în debutul meciului, pentru ca apoi să încheie repriza cu două ocazii bune de marca. Debutul actului secund a fost la fel de animat, cu Florinel Coman zguduind transversala cu un șut din afara careului.

La scurt timp s-a consumat cea mai controversată fază a meciului, când Farul trebuia să primească lovitură de la 11 metri, însă centralul Rusandu a considerat regulamentară intervenția lui Târnăvanu asupra lui Moldoveanu. Reduta constănțenilor a cedat în cele din urmă în minutul 66, când Edjouma a profitat de respingerea lui Aioani și a înscris în poarta goală.

Șansele revenirii Farului în joc au fost reduse aproape de zero de același arbitru Rusandu care i-a acordat lui Dussaut două cartonașe galbene pentru două faulturi făcute la aceeași fază. În inferioritate numerică și cu moralul la pământ, Farul a primit lovitura de grație în finalul meciului după golul marcat de Octavian Popescu.

S-a încheiat 2-0 pentru FCSB, însă Hagi a acuzat în termeni duri prestația brigăzii de arbitri.

Domnilor, nu mai există nimic. Ce a fost în seara asta pe teren contra noastră e ceva.. Nu credeam. Am jucat și eu fotbal, am jucat și cu echipe mari și noi eram mai mici. În toate, cupe europene, campionat, dar e incredibil. Au avut și ei momentele lor bune, au avut anumite ocazii. Și noi am încercat să facem bine. A doua repriză, cred eu, am început foarte bine. Mutările pe care le-am făcut la pauză au adus ce trebuie, am recuperat mingii, am pasat între linii, a venit acel moment important unde clar era penalty. Asta nu înseamnă că noi câștigam. Nu are nicio legătură, dar sunt lucruri clare și altele și altele care ne-au dus. De eliminare ce să zic? Nu știu, nici nu știu. Cum e regulamentul, dacă se poate, dacă nu”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, FCSB își menține distanța de șapte puncte față de liderul campionatului, CFR Cluj. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul 5 al clasamentului, cu 24 de puncte, însă la șase lungimi distanță de poziția a treia, care asigură prezența în cupele europene în sezonul viitor.

Etapa viitoare, Farul va întâlni sâmbătă, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi chiar pe campioana în exercițiu, CFR Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233