dobroge.tv

Live

Farul, înfrângere la limită

08 martie 2022
Publicitate

Farul Constanța a ratat șansa de a termina sezonul regular al Ligii Întâi pe locul trei al clasamentului. „Marinarii” au cedat la limită aseară pe „Ion Oblemenco” în fața Universității Craiova, cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în finalul primei reprize de Paul Papp. Farul începe astfel play-off-ul de pe locul 5 și va întâlni în prima etapă pe FCSB.

Prima repriză a ultimului meci din sezonul regular al Ligii Întâi, dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța, a fost una săracă în ocazii de poartă. Oltenii au reușit să intre totuși la cabine în avantaj grație golului marcat de Paul Papp în ultimele minutele dinaintea pauzei. Fundașul Craiovei l-a depășit pe Larie la jocul aerian și a transformat în gol centrarea lui Vătăjelu.

Actul secund s-a desfășurat după același scenariu, cu Universitatea la conducerea ostilităților din teren, spre dezamăgirea lui Gheorghe Hagi. De altfel, „Regele” a și reclamat acest aspect la finalul partidei, exprimându-și nemulțumirea față de prestația elevilor săi.

Am fost echilibrat, puține ocazii. Ei au produs mai mult decât noi în atac în ultima treime, au fost mai combinativi. Noi, din păcate, astăzi, în atac am pierdut multe mingii, nu am avut combinațiile pe care trebuia să le avem pe mingile pe care le-am recuperat. Pe atacul pozițional nu am penetrat și atunci clar că am suferit la acest lucru. În rest, ritmul, intensitatea jocului, foarte mare. De nivel foarte bun. Este o înfrângere dar ne uităm în față. Vin meciuri grele, adversarii vor fi foarte buni și sper să facem un play-off foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestei înfrângeri, Farul a terminat sezonul regular pe locul 5 al clasamentului Ligii Întâi, cu 48 de puncte. Conform regulamentului competiției, după înjumătățirea punctelor, lider este CFR Cluj, cu 38 de puncte, urmată pe podium de FCSB și Universitatea Craiova, la 7, respectiv 11 lungimi distanță. Locurile 4-6 sunt ocupate de FC Argeș, Farul Constanța și FC Voluntari, toate cu 24 de puncte.

În prima etapă din play-off, „marinarii” vor juca în Capitală, în acest weekend, contra celor de la FCSB.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233