dobroge.tv

Live

Farul joaca pentru locul trei

07 martie 2022
Publicitate

Farul Constanța va trage cortina în această seară peste sezonul regular al Ligii Întâi. „Marinarii” joacă în Bănie contra Universității Craiova într-o partidă care poate decide ocupanta locului trei înaintea play-off-ului campionatului.

Scăpat de grijile calificării în play-off-ul Ligii Întâi încă din runda precedentă, Gheorghe Hagi va aborda mai relaxat ultima confruntare din sezonul regular, contra Universității Craiova. Cele două formații se vor întâlni în această seară, de la ora 20 și 30 de minute, pe Arena „Ilie Oană”, într-un derby care are ca miză locul trei la startul play-off-ului.

Pe lângă acest aspect, „Regele” se arată mai preocupat de confruntările din ultima parte a campionatului, acolo unde promite că va aborda fiecare partidă numai la victorie.

Știu că suntem o echipă puternică, care are încredere acum, care joacă un fotbal bun și care știe să se apere și știe să și atace acum. Eu cred că vom fi o nucă tare, meci de meci o să vrem să câștigăm. Pentru că asta e mentalitatea mea”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei din această seară, Farul se află pe locul 4 al clasamentului, cu 48 de puncte, la trei lungimi în spatele Universității Craiova, care este pe trei. În aceste condiții, un rezultat de egalitate i-ar avantaja doar pe „marinari” în condițiile în care punctele se vor înjumătăți la finalul sezonului regular.

Universitatea Craiova – Farul Constanța, partidă contând pentru etapa cu numărul 30 a Ligii Întâi, se joacă în această seară, de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233