dobroge.tv

Live

Farul s-a calificat în Play-off

04 martie 2022
Publicitate

După trei ani de așteptare, Gheorghe Hagi va juca din nou în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal. Farul Constanța a învins aseară pe FC Botoșani cu 2-0 și și-a asigurat clasarea între primele șase echipe ale clasamentului la finalul sezonului regulat.

Emoțiile Farului în derby-ul cu FC Botoșani au durat doar 15 minute. „Marinarii” au deschis scorul prin Dragoș Nedelcu după o gafă uriașă a portarului moldovenilor, care a anticipat greșit centrarea lui Dussaut. FC Botoșani a fost aproape de egalare la jumătatea primei reprize însă șutul lui Haruț a lovit transversala, pentru ca apoi Aioani să aibă o nouă intervenție providențială.

Sarabanda ocaziilor a continuat la ambele porți până în minutul 36, când golgheterul campionatului, spaniolul Betancor, a obținut o lovitură de la 11 metri. Tot el și-a asumat execuția, însă Pap s-a revanșat după gafa de la primul gol și a respins în corner. „Marinarii” au dus până la urmă scorul de 2-0 în minutele de prelungire ale meciului, atunci când olandezul Bradley De Nooijer, desemnat cel mai bun jucător de bandă din Liga Întâi, a înscris cu un șut în forță.

Fericit, în primul rând pentru băieți, pentru că au muncit mult din prima zi, am crescut de la zi la zi, am făcut și bune și rele dar, la un moment dat, cred că am avut o continuitate și am produs fotbalul foarte bun, am fost puternici”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În ciuda temperaturii scăzute înregistrată la ora partidei, „marinarii” au fost încurajați frenetic de un număr mare de suporteri aflați în tribunele arenei din Ovidiu.

Mulțumim suporterilor, pentru că tot stadionul a cântat și asta e un lucru extraordinar. Succesul aduce bucurie, încredere, ne face pe toți să creștem, să avem încredere și să dezvoltăm o echipă care să joace fotbal și să câștige meci de meci, indiferent de cu cine joacă, să-și dorească să se impună”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul a urcat până pe locul 4 al clasamentului Ligii Întâi, cu 48 de puncte după disputarea a 29 de etape. Cu un singur meci rămas de disputat din sezonul regulat, „marinarii” și-au îndeplinit obiectivul de a se califica în play-off-ul campionatului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233