dobroge.tv

Live

Un meci cât o calificare

02 martie 2022
Publicitate

Cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat, Farul Constanța poate tranșa mâine seară lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii Întâi. „Marinarii” primesc pe teren propriu vizita celor de la FC Botoșani, formație care se află la o singură lungime distanță în clasament și care speră să termine și ea între primele șase echipe ale campionatului.

Victoria din ultima etapă obținută contra FCSB-ului le-a redat încrederea elevilor lui Gheorghe Hagi în cursa pentru play-off-ul Ligii Întâi. Aceștia s-au distanțat la trei puncte de principala contracandidată, FC Argeș, însă pentru a fi siguri de îndeplinirea obiectivului mai au nevoie de o victorie în meciul de joi seară. „Marinarii” primesc la Ovidiu vizita celor de la FC Botoșani, o altă formație cu pretenții la primele șase poziții ale clasamentului.

Venim după un meci foarte bun la București și sperăm că vom fi pregătiți foarte bine la acest meci acasă, important, decisiv, unde trebuie să luăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar la fel de puternic, care iese la joc, care are o mentalitate foarte bună, un antrenor foarte tânăr, talentat și el și ambițios, care vrea să joace un fotbal foarte bun. Așa că, așa cum am fost în tur la ei, văd meciul la fel și la noi. Un meci deschis, cu ambele echipe care vor să caute victoria, cele trei puncte”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Pe lângă valoarea adversarului, Farul va trebui să își adapteze jocul și la condițiile atmosferice, mai ales că iarna și-a reintrat în dreptul la malul mării. Asta nu îl îngrijorează pe Gheorghe Hagi, care este sigur că elevii săi nu vor întâmpina probleme.

O echipă sau jucătorii inteligenți trebuie să se adapteze la toate. Se cheamă a te adapta situațiilor. Asta înseamnă să fii inteligent. Iar noi trebuie să ne adaptăm indiferent de vreme, de climă. Trebuie să te adaptezi”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei de joi, Farul Constanța se află pe locul șase al clasamentului, cu 45 de puncte după 28 de meciuri jucate. Partida cu Botoșani este programată să aibă loc de la ora 18.00, Stadionul „Central” din cadrul Academiei Hagi de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233