dobroge.tv

Live

Hagi l-a vândut pe Ghiță în Polonia

01 martie 2022
Publicitate

Golul reușit de Virgil Ghiță în victoria Farului în fața FCSB-ul a fost ultimul al fundașului în tricoul „marinarilor”. Apărătorul în vârstă de 23 de ani a fost transferat aseară în Polonia la MSK Cracovia, în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro.

Cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat al Ligii Întâi la fotbal și aflat în plină luptă pentru calificarea în play-off-ul campionatului, Gheorghe Hagi a decis să își vândă unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Virgil Ghiță a fost transferat luni seară în campionatul Poloniei, la MSK Cracovia, echipă aflată pe locul 7 în momentul de față.

Potrivit primelor informații, deși este cotat conform Transfermarkt la 1,4 milioane de euro, fundașul a fost cedat în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro, la care se mai pot adăuga 500 de mii de euro din anumite bonusuri.

În cariera sa, Ghiță a evoluat numai sub comanda lui Gheorghe Hagi, el fiind un produs al academiei care îi poartă numele. În urmă cu două săptămâni, Virgil Ghiță a fost desemnat de celebra publicație spaniolă Marca, drept al treilea dintre cei mai buni apărători centrali U23 din campionatele Europei.

În acest sezon al Ligii Întâi, el a evoluat în 24 de meciuri în tricoul Farului și a înscris două goluri. De asemenea, tot în urmă cu puțin timp, el a bifat meciul cu numărul 100 în Liga Întâi.

Farul va întâlni, în etapa a 29-a a Ligii I, pe FC Botoşani. Meciul se va disputa joi, 3 martie, de la ora 18.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. Este ultima partidă pe care echipa constănţeană o va disputa pe teren propriu în sezonul regulat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233