dobroge.tv

Live

Farul, pas mare către play-off

28 februarie 2022
Publicitate

Farul Constanța a făcut seara trecută un pas mare spre calificarea în play-off-ul Ligii Întâi. „Marinarii” au învins pe FCSB chiar pe Arena Națională cu scorul de 2-0 și s-au distanțat la trei puncte de FC Argeș, principala contracandidată la locul 6.

Farul a început în forță partida de pe Arena Națională și a ratat două ocazii mari în primele zece minute ale întâlnirii. Întâi Boboc și apoi Adi Petre și-au pierdut concentrarea la finalizare spre disperarea lui Gheorghe Hagi și au păstrat tabela intactă. Golgheterul campionatului, Betancor, a ratat și el de puțin cadrul porții lui Andrei Vlad în minutul 19, însă s-a revanșat în finalul primei reprize și a adus liniștea pe banca de rezerve a „marinarilor” chiar înaintea pauzei.

După doar 15 minute scurse din actul secund, Farul și-a dublat avantajul pe tabela de marcaj după o nouă eroare în lanț a defensivei FCSB-ului, speculată perfect de Ghiță, care a dus scorul la 2-0. Până la final, elevii lui Hagi s-au jucat cu ocaziile spre disperarea managerului tehnic al Farului, însă totul s-a terminat cu bine pentru alb-albaștri, care și-au luat astfel revanșa după înfrângerea suferită în turul campionatului.

Bucuria victoriei a fost pusă în umbră la conferința de presă de la finalul meciului, spre dezamăgirea lui Gheorghe Hagi.

Am venit din respect pentru televiziune pentru că așa sunt eu educat, dar îmi pare rău că aveți lipsă de educație, lipsă de respect vis a vis de un jucător care a jucat, care e antrenorul unei echipe care a câștigat și nu e nimeni la conferința de presă. Îmi pare rău, astea sunt cuvintele mele, voiam să vin să vorbim că suntem fericiți că am câștigat, dar din păcate, asta e. Nici nu pot să am cuvinte. Dar, am ajuns și aici, s-a ajuns și în postura asta. Am pățit-o încă o dată la Sepsi, acum este a doua oară. Deci am mai pățit-o o dată și la Botoșani, am tăcut din gură, dar văd că trebuie să se întâmple altceva și atunci este mulțimea toată. Îmi pare rău, din păcate e lipsă mare de respect. Dar asta e, trebuie să mă obișnuiesc, trebuie să merg înainte. Doar vă transmit că suntem fericiți că am făcut un meci mare și am câștigat. Mulțumesc”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul s-a distanțat la trei puncte de principala contracandidată la un loc de play-off, FC Argeș, ajungând la 45 de puncte după 28 de etape.

În runda următoare, pe 3 martie, „marinarii” vor primi pe teren propriu vizita celor de la FC Botoșani, ocupanta locului 5 în clasamentul Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233