dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, victorie lejeră la Vaslui

28 februarie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud continuă lupta pentru locurile de cupe europene. Constănțenii au câștigat ieri confruntarea cu CSM Vaslui cu scorul de 24 la 16 și au urcat provizoriu pe poziția a patra. Este abia a doua victorie obținută în acest an de formația de pe litoral în acest an în cele șase partide disputate.

HC Dobrogea Sud a debutat cu dreptul în noul obiectiv pe care și l-a asumat în acest final de sezon. Prima repriză a partidei din deplasare cu CSM Vaslui, contând pentru etapa cu numărul 21 a Ligii Naționale de handbal masculin, a fost la discreția formației pregătite de George Buricea.

Constănțenii au intrat la cabine cu un avans liniștitor pe tabela de marcaj, cu scorul de 6 la 12. Actul secund s-a desfășurat după același scenariu, cu formația de pe litoral controlând ostilitățile din teren.

Victoria a revenit în cele din urmă HCDS-ului, cu scorul de 24 la 16, cel mai bun marcator al partidei fiind Nikolik, autor a 5 goluri.

În urma acestei victorii, formația constănțeană se menține pe locul 4 al clasamentului, distanțându-se la patru lungimi față de Minaur Baia Mare, care are însă și două meciuri mai puțin disputate.

În runda următoare, pe 27 martie, HC Dobrogea Sud întâlnește ultima clasată, Alexandria.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233