dobroge.tv

Live

Victorie scăpată printre degete

14 februarie 2022
Publicitate

Slăbită de accidentări și de problemele cu care s-a confruntat în acest început de an, HC Dobrogea Sud a fost aproape de a produce o nouă surpriză de proporții în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii au terminat la egalitate derby-ul cu campioana României, Dinamo București, și se mențin în lupta pentru podium.

Dramatismul a fost la el acasă, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanța, la meciul din HC Dobrogea Sud și Dinamo București. Cotată cu șanse minime, prin prisma problemelor cu care s-a confruntat în începutul acestui an, formația de pe litoral a jucat curajos în prima parte a meciului, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj la pauză, când dinamoviștii au intrat la cabine cu un avans de doar două goluri, scor 12 la 10. 

În actul secund, „dulăii“ s-au desprins la 16 la 11 și soarta partidei părea deja stabilită. Elevii lui George Buriceau avut însă o revenire de senzație și au întors scorul astfel că în ultimul minut tabela indica 20 la 19 pentru HCDS. 

Ghionea a marcat însă pentru Dinamo din lovitură de la 7 metri și campioana României a smuls un egal spre nemulțumirea lui George Buricea care a criticat vehement arbitrajul.

În urma acestui rezultat, HC Dobrogea Sud se menține pe locul 4 al clasamentului, cu 41 de puncte, la o lungime în spatele Stelei București, care are și un meci mai puțin disputat. 

În runda următoare, programată miercuri, constănțenii au parte de un nou meci greu, în deplasare, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, formație aflată pe cinci și care aspiră și ea la un loc de cupe europene.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233