dobroge.tv

Live

Înfrângere neașteptată pentru BC Athletic

08 februarie 2022
Publicitate

Înfrângere neașteptată suferită de BC Athletic luni seară în Liga Națională de baschet masculin. „Gladiatorii din Tomis” au fost învinși de CSM Miercurea Ciuc, formație aflată pe penultimul loc al clasamentului.

Reveniți în lupta din campionat după mai bine de două săptămâni de pauză forțată, cauzată de pandemia de coronavirus, „Gladiatorii din Tomis” au părut fără vlagă în confruntarea de pe terenul celor de la CSM Miercurea Ciuc, din cadrul etapei cu numărul 17 din Liga Națională de baschet masculin. Chiar dacă se află pe penultimul loc al clasamentului, gazdele au dominat începutul de meci și și-au trecut în cont primul sfert cu scorul de 28 la 18.

BC Athletic a încercat să revină și a redus din handicap până la pauza mare, astfel că diferența a rămas de numai două puncte. Revenirea de la cabine a adus în teren o echipă a ciucanilor mult mai motivată, care nu le-a mai dat nici o șansă constănțenilor și s-a impus în cele din urmă cu scorul de 85 la 73.

În urma acestei înfrângeri total neașteptate, BC Athletic a ratat o șansă importantă de a reveni pe locurile de play-off-ul. După 17 meciuri jucate, constănțenii sunt doar pe locul 9 al clasamentului, cu 24 de puncte, și au parte de două meciuri de foc în următoarea săptămână.

La Sala Sporturilor vor veni FC Argeș Pitești și CSU Oradea, două dintre formații cu pretenții ale Ligii Naționale de baschet masculin. Meciurile sunt programate pentru 11 și 14 februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233