dobroge.tv

Live

HCDS, a doua înfrângere în 2022

07 februarie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud are parte de un start de an de coșmar. Constănțenii au pierdut duminică și al doilea meci oficial din 2022, derby-ul cu Steaua București, disputat la Chiajna. Pentru HCDS urmează sâmbătă cel mai greu meci din luna februarie, când vor întâlni campioana României, Dinamo București.

Rămasă în decurs de doar două săptămâni fără doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Nistor și Buvinic, HC Dobrogea Sud a avut parte de încă un eșec în cel de-al doilea derby din acest început de an în Liga Națională de handbal masculin. 

Antrenorul George Buricea a fost nevoit să improvizeze în partida cu Steaua București pentru a suplini absențele, însă fără prea mare rezultat. Drept dovadă că la pauza dintre reprize „militarii“ au intrat la cabine cu avantaj de trei goluri, scor 13-10. În actul secund, constănțenii au reușit să recupereze din handicap și să se apropie la doar un gol cu 15 minute înainte de final. Efortul depus și-a spus însă cuvântul în cele din urmă și steliștii au revenit în joc pentru a se impune în cele din urmă cu scorul de 26 la 22. 

În urma acestei înfrângeri, a doua suferită în startul acestui an, constănțenii și-au redus spre zero șansele în lupta pentru titlu în Liga Națională. Mai mult decât atât, ajunsă pe locul 3, cu 40 de puncte în 17 meciuri, HCDS este în pericol să piardă chiar și această poziție. 

Constănțenii au doar un punct avans față de locul 5 ocupat chiar de Steaua, însă „militarii“ au două meciuri mai puțin disputate. 

În plus de asta, formația de pe litoral are în weekend o misiune aproape imposibilă contra campioanei României, Dinamo București, în confruntarea programată în Sala Sporturilor din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233