dobroge.tv

Live

Farul, înfrângere în amical

03 februarie 2022
Publicitate

Profitând de amânarea partidei cu Academica Clinceni din campionat, Farul Constanța a disputat la mijlocul acestei săptămâni un meci amical contra bulgarilor de la Cerno More Varna. Victoria a revenit oaspeților cu scorul de 3-2, golul decisiv fiind înscris în minutele de prelungire. În absența titularilor, Gheorghe Hagi a mizat pe fotbaliștii care au jucat mai puțin în ultima perioadă, dar și pe jucătorii de perspectivă ai Farului.

Cu o formulă de start alcătuită din jucători de la prima echipă, dar care n-au apucat să evolueze prea mult în ultima perioadă din cauza problemelor medicale, Farul Constanța a început prost amicalul cu Cerno More Varna. Bulgarii, care ocupă locul trei în campionatul de la sud de Dunăre, a înscris de două ori în primele cinci minute ale meciului disputat pe unul din terenurile de antrenament ale bazei sportive Gheorghe Hagi.

În actul secund, Gheorghe Hagi i-a aruncat în luptă și pe fotbaliștii de perspectivă ai Farului, iar efectul s-a văzut pe tabela de marcaj. Adrian Petre a marcat din lovitură de la 11 metri, iar Cojocaru a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final. Cerno More a dat lovitura în minutele de prelungire și s-a impus cu scorul de 3-2.

Da, a fost o perioadă grea. Nimănui nu-i plac cantonamentele, meciurile de pregătire, dar asta e. Trebuie să le facem și pe acestea. Astăzi a fost un meci foarte bun pentru noi, cei care am jucat mai puțin sau deloc. Sau cei care au venit din răceală, din boală, cum am fost și eu. Mi-a prins foarte bine acest meci. Am și marcat. Mă simt bine, ne simțim bine și sperăm să prindem meciuri și minute și în meciurile oficiale.

Vom vedea când va veni meciul cu Clinceni dacă ne-a încurcat sau nu, dar nu cred că ne-a încurcat pentru că suntem profesioniști și trebuie să acceptăm orice situație care vine pe neașteptate, trebuie să ne adaptăm și trebuie să jucăm. Chiar dacă va fi foarte greu pentru că jucăm din trei în trei zile, dar asta e. Ne adaptăm și jucăm”, a declarat Adrian Petre, Farul Constanța

Pentru formația constănțeană urmează în weekend o nouă partidă de campionat. La Ovidiu vine Chindia Târgoviște, ocupanta locului 12 în clasamentul Ligii Naționale. Meciul este programat să aibă loc sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 16.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233