dobroge.tv

Live

Phoenix, victorie muncită la Târgoviște

31 ianuarie 2022
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a trăit periculos meciul din weekend, contra lui CSM Târgoviște, din Liga Națională la baschet feminin. Constănțencele au câștigat la trei puncte disputa cu formația dâmbovițeană, la capătul unui meci cu numeroase răsturnări de scor.

Cotate cu prima șansă la victorie prin prisma confruntărilor anterioare din acest sezon, constănțencele de la Phoenix CSU Simona Halep au avut parte de o replică serioasă din partea gazdelor de la CSM Târgoviște. Cele două formații au mers cap la cap pe toata durata partidei, desprinderile pe tabela de marcaj fiind de scurtă durată.

Astfel, dacă la pauza mare avantajul de pe tabelă era de numai un punct în favoarea lui Phoenix, după al treilea partial dâmbovițencele se aflau la conducere cu două lungimi.

A urmat apoi o revenire de senzație pentru elevele lui Miroslav Popov, care au recuperat handicapul și s-au desprins la șase puncte avans când mai era doar un minut din timpul regulamentar.

S-a încheiat 72 la 69 pentru Phoenix CSU Simona Halep, care a bifat astfel a opta victorie din actuala stagiune și și-a consolidat poziția în clasament. Performerele formației constănțene au fost Ciara Rosten și Andreea Mititelu, ambele trecându-și în cont câte un double-double.

În urma acestui rezultat, Phoenix a ajuns la 24 de puncte în clasamentul Ligii Naționale, la numai un punct distanță de locul patru, împărțit de ACS Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare.

După aproape două luni de foc, următoarea partidă pentru elevele lui Miroslav Popov se anunță una mai lejeră, aceasta urmând să aibă loc vineri la Constanța, în compania penultimei clasate, CSU Olimpia Brașov.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233