dobroge.tv

Live

Perla „Regelui” Hagi

30 decembrie 2021
Publicitate

Gheorghe Hagi are toate motivele să fie bucuros la sfârșitul acestui an. Enes Sali, adolescentul de doar 15 ani pe care l-a promovat la echipa mare și a debutat și la naționala României, este considerat cel mai valoros fotbalist din lume de vârsta sa. Cota lui de piața a crescut în doar câteva luni până la 400 de mii de euro.

Gheorghe Hagi pare să fi câștigat deja pariul cu Enes Sali, adolescentul care a doborât toate recordurile în acest an. La doar 15 ani, șase luni și 21 de zile el a înscris primul său gol în Liga Întâi, devenind astfel cel mai tânăr marcator din istoria campionatului. Apogeul l-a atins în această toamnă, când a jucat câteva minute în partida Liechtenstein - România 0-2, din preliminariile CM 2022.

Toate aceste lucruri au făcut ca valoarea sa pe piața transferurilor să crească peste așteptări. Astfel, dacă la începutul sezonului mijlocașul valora doar 50 de mii de euro, acum el este evaluat de Transfermarkt la 400 de mii de euro. Potrivit site-ului de specialitate menționat, internaționalul român este cel mai valoros fotbalist născut în 2006, la distanță mare de următorii clasați în acest top.

Sali este urmat de portarul georgian, Soso Kopaliani, de la Lokomotiv Tbilisi, cu o cotă de 100 de mii de euro, și mijlocașul italian Jacopo Surricchio, jucătorul lui Teramo Calcio, de asemenea evaluat la 100.000 de euro.

Da, a fost un an foarte bun pentru mine, sunt foarte fericit și pentru convocarea la națională și pentru evoluția mea la club și sper ca și în 2022 să am un an și mai bun decât acesta”, a declarat Enes Sali, Farul Constanța.

Enes Sali are dublă cetățenie, română și canadiană. El a început fotbalul peste ocean, iar în urmă cu patru ani s-a antrenat la academia Barcelonei, după care a fost adus la Academia Gheorghe Hagi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233