dobroge.tv

Live

Adversar din Rusia pentru HCDS

28 iulie 2020
Publicitate

Aventura europeană a handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud începe în noul sezon competițional din Rusia. Constănțenii vor evolua în primul tur al European League, în dublă manșă, contra celor de la HC Victor. Prima confruntare este programată la Constanța, la sfârșitul lunii august.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din primul tur preliminar al EHF European League le-a adus un adversar puternic celor de la HC Dobrogea Sud. 

Constănțenii vor evolua contra rușilor de la HC Victor Stavropol, o formație nouă în competițiile europene, însă cu ambiții mari. De altfel, formația din Rusia ar fi trebuit să evolueze la sfârșitul lunii martie contra lui CSM București, în sferturile de finală ale Cupei EHF, însă pandemia de COVID -19 a suspendat competiția, astfel că dubla dintre cele două nu a mai avut loc. 

În cazul în care va trece de formația din Rusia, HC Dobrogea Sud se va alătura celor 9 echipe deja calificate în turul 2, unde constănțenii vor trebui să treacă de încă un adversar pentru a se califica în grupele principale ale EHF European League.

 Prima confruntare din dubla cu HC Victor este programată să aibă loc în Sala Sporturilor din Constanța, pe 29 sau 30 august. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Rusia, la Stavropol.

 Cea de a doua formație românească prezentă în această fază a competiției, HC Potaissa Turda, va evolua împotriva croaților de Gorica. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233