dobroge.tv

Live

Urări de la „marinari”

24 decembrie 2021
Publicitate

Anul 2021 a fost unul cu totul special pentru fotbalul constănțean. Viitorul lui Gheorghe Hagi a fuzionat cu echipa fanion a orașului și au format astfel Farul Constanța. La ceas de sărbătoare, „marinarii” au ținut să le transmită mesajele lor suporterilor care le-au fost alături în orice moment în acest sezon.

Multă sănătate, în primul rând. Le mulțumim că sunt alături de noi la fiecare meci, chiar dacă jucăm în deplasare, chiar dacă jucăm acasă și sărbători fericite”, a declarat Dina Grameni, Farul Constanța.

În primul rând, le mulțumim că au fost alături de noi la meciurile de acasă și chiar și în cele din deplasare. Sperăm ca la anul să fie la fel, alături de noi și această pandemie să dispară sau să poată veni în număr mai mare. Iar de sărbători, le urez multă sănătate și fericire alături de cei dragi”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Eu îi doresc în număr cât mai mare la stadion alături de noi, atâta timp cât pandemia ne va permite. Cred că un atu important în primele cinci meciuri câștigate pe teren propriu a fost chiar prezența publicului în tribună. Pentru că a fost o presiune extraordinară, noi nu eram obișnuiți cu o presiune atât de mare a galeriei noastre pe adversari. Ne dorim să fie alături de noi și împreună să trecem cu bine de această pandemie și să ne revedem sănătoși”, a declarat Gheorghe Popescu, președinte Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233