dobroge.tv

Live

Phoenix, victorie la scor contra Rapidului

23 decembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep și-a făcut cadoul perfect înaintea sărbătorilor de iarnă. Constănțencele au câștigat clar ultimul meci din acest an în Liga Națională de baschet feminin, după ce s-au impus astăzi contra Rapidului București cu scorul de 85 la 37.

Phoenix CSU Simona Halep a încheiat seria meciurilor din acest an în Liga Națională de baschet feminin cu o victorie categorică în fața Rapidului București, cu scorul de 37 la 85. Confruntarea dintre cele două formații a avut loc în Capitală și a contat pentru etapa cu numărul 12 a campionatului.

Partida a fost echilibrată numai în prima parte a meciului, când elevele lui Miroslav Popov au intrat la cabine cu un avans de doar șase puncte pe tabela de marcaj.

După revenirea de la cabine în teren a existat o singură formație, Phoenix CSU Simona Halep, care a controlat în totalitate partida. Astfel, constănțencele și-au adjudecat sferturile trei și patru cu scorul de 23 la 6 și 34 la 9, impunându-se la final cu un categoric 85 la 37.

În urma acestui succes constănțencele termină anul la mijlocul clasamentului în Liga Națională de baschet feminin, având 15 puncte acumulate în 11 partide. Pentru constănțence urmează acum câteva zile de pauză pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă după care vor reveni în teren pentru prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României.

În această fază a competiției, Phoenix va întâlni pe 29 decembrie, în deplasare, pe CS Municipal Târgu Mureș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233