dobroge.tv

Live

Hagi și-a dezvăluit salariul la Farul

22 decembrie 2021
Publicitate

Victoria din ultimul meci al anului, contra lui Dinamo București, chiar înaintea vacanței de iarnă l-a mai detensionat pe Gheorghe Hagi. La ultima conferință de presă din 2021, pe lângă planurile de viitor pe care le are, „Regele” anunțat și cât câștigă ca antrenor la clubul pe care îl patronează.

Sau mai bine vă zic. Toți jucătorii de la mine câștigă mai bine ca mine pentru că eu am cel mai mic salariu. Da, eu nu am, ce, am salariu? Am unul minim pe economie că trebuia să-mi dea unul. Acum am bonusuri. Dacă fac performanțe. Până acum am fost, acum măcar bonusuri să am dacă fac. De-aia sunt agitat și vreau să intru în play-off. Ca să iau bonusul”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În ceea ce privește planurile de viitor, Gheorghe Hagi vrea să transforme Farul Constanța într-unul dintre cele mai bune cluburi din România.

Să încerc să devin cel mai bun. Eu și echipa mea. Vom vedea. Să devin mai bun. Asta nu înseamnă că cel mai bun, că nu, nu dintr-o dată. Dar să progresăm. Tot ce facem la noi la club acum, vrem să progresăm. În toate și tot. Și credeți-mă că, clubul are foarte multe componente. Atât administrative, cât și tehnice, juniori seniori, deci multe lucruri la care avem de progresat și să le dezvoltăm. Și asta vrem să facem. Să ne unim, să fim mai mulți, să fim mai puternici, să trezim în Constanța un spirit de echipă, la toți suporterii noștri, la toți partenerii, cum le zic eu. Toți sunt partenerii noștri”, a mai a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După meciul cu Dinamo, din runda a 21-a din Liga 1, care i-a asigurat locul 6 în Liga 1 la finalul anului 2021, gratie victoriei cu 2-0, jucătorii Farului Constanța au intrat în vacanța de iarnă.

Reunirea lotului este programată pentru 4 Ianuarie 2022, când va avea loc și vizită medicală, urmând ca până la reluarea campionatului antrenamentele să se desfășoare la Constanța.

Până la primul meci oficial din 2022, cel de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, „marinarii” vor disputa și câteva partide amicale care vor fi anunțate până la reluarea pregătirilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233