dobroge.tv

Live

Phoenix, învinsă ''acasă'' cu scandal

20 decembrie 2021
Publicitate

A fost tensiune mare sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța, cu ocazia partidei dintre Phoenix CSU Simona Halep și CSM Alexandria. Victoria a revenit oaspetelor, însă oficialii formației gazde au acuzat maniera de arbitraj, mai ales după eliminarea atât din teren, cât și din Sala Sporturilor, a antrenorului Miroslav Popov.

Ultimul meci „acasă“ pentru Phoenix CSU Simona Halep a avut o încărcătură specială. Pe lângă faptul că întâlneau una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, CSM Alexandria, constănțencele au dorit să profite de această partidă pentru a duce la bun sfârșit o acțiune caritabilă prin care să ajute două familii nevoiașe din județul Constanța. 

Atmosfera de sărbătoare a căzut pe plan secund odată cu începerea meciului cu CS Municipal Alexandria, din etapa a XI-a a Ligii Naționale la baschet feminin, când au ieșit la rampă arbitrii întâlnirii.  Gazdele au contestat mai multe decizii ale acestora, totul pentru ca înaintea pauzei mari antrenorul formației constănțene să fie eliminat pentru proteste, atât din teren, cât și din sală. Chiar și așa constănțencele au lupta până la epuizare, însă n-a fost suficient pentru a obține victoria, CS Municipal Alexandria impunându-se la o diferență de doar șase puncte, scor 52 la 58. 

De altfel, acesta nu este primul meci în care constănțenii acuză arbitrajul, brigada de la confruntarea cu Sirius Târgu Mureș fiind suspendată pentru numeroasele greșeli făcute. În urma partidei de sâmbătă, Phoenix se menține pe locul șapte al clasamentului, cu 13 puncte după zece etape, în timp ce Alexandria împarte treapta a doua cu ACS Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Municipal Satu Mare, campioana și vicecampioana din sezonul trecut. 

Ultimul meci pentru Phoenix CSU Simona Halep este programat joi, 23 decembrie, în Capitală, contra lui Rapid București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233