dobroge.tv

Live

Farul cu ocaziile, CFR cu golurile

17 decembrie 2021
Publicitate

CFR Cluj a predat aseară, contra Farului, încă o lecție de pragmatism. Campioana României s-a impus la Ovidiu cu scorul de 2-0, după două goluri marcate la singurele șuturi trimise pe spațiul porții. De partea cealaltă, „marinarii” au ratat încă o dată pe bandă rulantă spre disperarea lui Gheorghe Hagi.

Începutul meciului dintre Farul Constanța și CFR Cluj, ultimul din cadrul etapei cu numărul 20 a Ligii Întâi la fotbal, a aparținut gazdelor. „Marinarii” au dominat teritorial campioana României, însă au ratat șanse clare de a se desprinde pe tabelă. Și cum ocaziile se răzbună, ardelenii au fost cei care au marcat în minutul 36, prin Costache.

Actul secund s-a desfășurat după același scenariu, cu jucătorii Farului nereușind să îl învingă pe tânărul Hindrich, care s-a opus de fiecare dată golului. Pragmatismul caracteristic lui Dan Petrescu a mai ieșit o dată la iveală în ultimul minut, când Chipciu a dublat avantajul echipei sale după încă un contraatac letal pentru apărarea constănțenilor.

S-a încheiat 2-0 pentru CFR Cluj, care a ajuns la cea de a 18-a victorie în 20 de etape în acest sezon al Ligii Întâi. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul șapte, tot la două lungimi de locurile de play-off.

A fost cel mai greu meci posibil pentru CFR. Echipa a avut foarte multe meciuri, e obosită și multe absențe, jucători importanți. Dar adversarul cred că a fost cel mai bun pe care l-am întâlnit, de când m-am întors eu la CFR. Pe faza de atac sunt fantastici, în opinia mea. Nicio echipă nu ne-a pus probleme, nici măcar Alkmaar, care era foarte bună pe faza de atac, care pe urmă i-a bătut și pe Ajax. Dar, Farul pur și simplu ne-a surprins. În primele 10-15 minute putea să fie 2-0, 3-0 pentru ei și cred că meciul era terminat”, a declarat Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

Noi am vrut să jucăm un fotbal bun, să ne impunem principiile. În majoritatea timpului am făcut-o. Cred eu că diferența dintre noi și ei este că ei sunt mult mai pragmatici, lucrează, sunt mult mai agresivi în fața porții, nu superficiali cum suntem noi. Și aici nu mă refer doar la atacanți sau la mijlocași sau la fundași, în general, toată echipa. Și, cred eu, pe defensiv, la fel de conectați, cu o atitudine bună, cu o determinare bună pentru că la câte ocazii și la ce fotbal am produs, să nu înscriem înseamnă că e greu. Și eu nu sunt tipul care să o dau pe noroc, pe șansă. Nu, cred eu că am fost superficiali în fața porții”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța va încheia anul cu o partidă în deplasare. „Marinarii” vor evolua în deplasare, luni, contra lui Dinamo București, penultima clasată în Liga Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233