dobroge.tv

Live

Farul vrea să învingă campioana

15 decembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța întâlnește campioana în ultimul meci acasă din 2021! „Marinari” dau piept joi seară cu CFR Cluj, într-o partidă ce contează pentru etapa a XX-a a Ligii Întâi. Ajunși pe locul 7 după meciul cu Sepsi, constănțenii nu mai vor să facă pași greșiți și speră să întrerupă seria de victorii a ardelenilor.

Farul Constanța dispută joi seară ultimul meci de pe teren propriu din acest an. „Marinarii” dau piept cu nimeni alta decât campioana României, CFR Cluj, formație care vine după șapte victorii consecutive în Liga Întâi.

În ciuda faptului că ardelenii pornesc cu prima șansă la victorie, Gheorghe Hagi nu dezarmează și vrea să obțină toate punctele puse în joc, indiferent de numele adversarului.

Un meci acasă cu o echipă puternică cu care vrem să facem un meci foarte bun, să ne impunem, să încercăm să dăm ritmul și intensitatea jocului, să fim noi, să încercăm să câștigăm. E un meci de campionat, sunt trei puncte în joc și ne dorim victoria. Ne dorim să câștigăm pentru că sunt puncte importante și, în lupta noastră pentru a avea cât mai multe puncte, ar fi acolo sus”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„Marinarii” nu pot conta în acest meci pe Boboc și Dussaut, care sunt accidentați, dar nici pe Romario Pires, suspendat din cauza cumului de cartonașe. Înaintea acestei partide, CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul Ligii Întâi, cu 51 de puncte după 19 meciuri jucate. De partea cealaltă, Farul este pe șapte, cu 29 de puncte, la două lungimi de locurile de play-off.

Farul Constanța – CFR Cluj, contând pentru etapa a XX-a a Ligii Întâi, se joacă joi seară, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233