dobroge.tv

Live

Sezon de vis pentru HC Dobrogea Sud

14 decembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a pus punct la Buzău unei prime jumătăți de sezon de vis. Constănțenii au câștigat în vară Supercupa României, după o victorie de senzație în fața campioanei Dinamo, și încheie anul pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin. După aproape patru luni de foc, ei au acum parte de o scurtă vacanță de sărbători pentru a-și încărca bateriile.

Istoria sezonului de vis pentru HC Dobrogea Sud a început în vară, o dată cu disputarea Supercupei României. Cotați cu șansa a doua la câștigarea trofeului, constănțenii au răsturnat calculele hârtiei și s-au impus la un gol diferență, scor 19 la 18. A urmat apoi startul de campionat și parcursul european, și astfel constănțenii au reușit să obțină nu mai puțin de 17 victorii din totalul celor 20 de meciuri jucate. Dintre acestea, 13 au fost în campionat, 3 în Liga Europeană și una în Supercupă.

După ultimul meci oficial din 2021, câștigat nu fără emoții la Buzău, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud vor intra în vacanța de iarnă pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale.

Urmează o pauză bine meritată după jumătate de an extraordinar de greu. Am avut foarte multe evenimente neașteptate. Dar, vin sărbătorile și ne mai liniștim puțin. Avem enorm de mult de muncă și sper să reușesc ca în această pauză să punem la punct ce nu a mers și să reușim să terminăm acolo sus, unde ne-am dorit pentru că nu e ușor deloc”, a declarat George Buricea, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

O să ne încărcăm toți bateriile acum în vacanță și o să revenim și mai montați și mai dornici de a ne pregăti și de a ne menține pe primul loc”, a declarat Dani Vasile, HC Dobrogea Sud.

După 15 etape disputate în actualul sezon al Ligii Naționale de handbal masculin, HCDS este lider, cu 40 de puncte. Următorul meci oficial pentru elevii pregătiți de George Buricea este programat pentru 3 februarie, la Constanța, cu Potaissa Turda.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233