dobroge.tv

Live

Farul, înfrângere controversată la Sfântu Gheorghe

13 decembrie 2021
Publicitate

Farul a ieșit din nou din zona locurilor de play-off după încă un meci controversat cu Sepsi. „Marinarii” au fost învinși la Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului fiind înscris din lovitură de la 11 metri. La final, Gheorghe Hagi a acuzat iar maniera de arbitraj, mai ales că elevii săi au reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofside.

Farul și Sepsi au început tare meciul din etapa a 19-a a Ligii Întâi la fotbal și în doar cinci minute amândouă echipele și-au trecut în cont câte o ocazie de poartă. Covăsnenii au reușit chiar să și înscrie, din lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Aioani.

„Marinarii” n-au acuzat șocul primirii golului și s-au aruncat în căutarea egalării. Aceasta s-a produs, însă doar pentru câteva momente, pentru că centralul întâlnirii a decis că Fernandez s-a aflat în offside și a anulat reușita acestuia. La doar două minute, cel mai periculos om al constănțenilor, Betancor, a trecut din nou pe lângă gol după ce a trimis mingea în bara porții lui Sepsi.

După revenirea de la cabine, covăsnenii au fost aproape de a-și dubla avantajul de pe tabelă, însă Golofca a ratat din poziție unu la unu cu portarul.

S-a încheiat 1-0 pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, care a bifat a șaptea partidă consecutivă fără înfrângere în Liga Întâi și s-a apropiat de locurile de play-off. De partea cealaltă, Farul a ajuns pe șapte, cu 29 de puncte după 19 etape disputate.

Ne așteptam să facem un meci bun. Cred că de la început până la sfârșit am avut inițiativă, am avut controlul meciului, am încercat, am avut ocazii, am marcat gol, am avut situații în careu, destul de multe. Din păcate, ne întoarcem la Constanța fără niciun punct. Adversarul știam că este foarte bun, organizat foarte bine, dar din păcate nu am luat niciun punct și speranțele erau mari”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În runda următoare, pe 16 decembrie, Farul joacă „acasă”, împotriva campioanei României, CFR Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233