dobroge.tv

Live

Farul, meci greu în Covasna

10 decembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța a revenit în zona locurilor de play-off, însă greul de abia de acum începe pentru „marinari”. Formația de pe litoral are nevoie de puncte pentru a se menține în prima jumătate a clasamentului, iar primele dintre acestea speră să le obțină la Sfântu Gheorghe, pe terenul lui Sepsi. Partida se anunță însă una foarte dificilă, mai ales că de-a lungul timpul meciurile dintre cele două au provocat numeroase polemici.

Chiar dacă Farul Constanța a înfruntat doar de două ori până acum pe Sepsi Sfântu Gheorghe, ambele partide având loc în acest an, rivalitatea dintre trupa lui Gheorghe Hagi și covăsneni durează încă de pe vremea lui FC Viitorul. De altfel, tensionată a fost și partida din turul campionatului, câștigată la limită de către „marinari”, la finalul căreia antrenorul Leo Grozavu a acuzat arbitrajul.

Acum, datele problemei sunt cu totul altele. Farul are nevoie de puncte pentru a se menține în zona locurilor de play-off, în timp ce Sepsi speră să se apropie de prima jumătate a clasamentului. De altfel, covăsnenii sunt într-o revenire de formă, având nu mai puțin de șase meciuri în Liga Întâi fără înfrângere.

Un meci cu o echipă care este în formă, situată foarte bine în ultima perioadă. Antrenorul, un antrenor foarte bun, cu experiență. Tot Spesi, o echipă bună cum era și înainte cu Leo, dar o echipă poate, puțin mai disciplinată din punct de vedere al jocului fără minge, mai organizată, care produce rezultate, produce victorii. Greu, dar noi suntem în formă, suntem încrezători, mergem să facem un meci complet, un meci foarte foarte bun pentru a ne întoarce la Constanța cu trei puncte, cu un rezultat foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea partidei dintre cele două formații, care contează pentru etapa cu numărul 19 a Ligii Întâi, Farul Constanța se află pe locul 5, cu 29 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 10, cu 21 de puncte.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Farul Constanța se joacă duminică seară, cu începere de la ora 17.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233