dobroge.tv

Live

Medgidia, pas mare spre sferturi

09 decembrie 2021
Publicitate

Performanță impresionantă obținută de voleibalistele de la CS Medgidia. Constănțencele sunt cu un pas în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce s-au impus aseară, în Israel, în prima manșă a dublei cu Hapoel Kfar Saba.

CS Medgidia este cu un picior în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup la volei feminin. Formaţia constănțeană a învins-o miercuri, în minimum de seturi, în manşa tur a optimilor, pe fosta campioană a Israelului, Hapoel Kfar Saba.

Primul set a fost la îndemâna constănţencelor, care s-au impus cu scorul de 25 la 19. În setul secund, gazdele au încercat să revină în joc, astfel că evoluția din teren a fost una mult mai echilibrată. S-a mers cap la cap, punct cu punct, până la borna 22, când constănţencele au câștigat trei puncte consecutive şi au dus scorul la 2-0 la general.

Ultimul parțial n-a avut istoric. Pe teren a existat o singură echipă, cea a Medgidiei, care s-a impus încă o dată cu 25-17, și a închis meciul mai ușor decât s-ar fi așteptat cel mai înfocat suporter.

A fost un meci dificil. Noi nu avem un istoric în ceea ce privește participarea în Cupele Europene, dar mă bucur că ușor ușor ne facem un nume și în Europa. Dacă de patru ani ne chinuim să fim o echipă redutabilă pe plan național, acum mă bucur că am făcut acest pas în Europa și ajungem acolo unde ne dorim cu toții, să fie cunoscut acest brand. Pentru că, până la urmă, este un proiect în care s-a muncit, s-a investit foarte mult și ne bucurăm foarte mult că ajungem într-o primăvară poate europeană, dacă rămânem la fel de motivați și concentrați și bineînțeles trebuie să ne atingem obiectivul, acela de a ne califica”, a declarat Florin Voinea, antrenor CS Medgidia.

Manşa retur, care se anunţă a fi o simplă formalitate, este programată pe 15 decembrie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

Până atunci, CS Medgidia va susţine, sâmbătă, de la ora 18.30, pe teren propriu, partida cu CS Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A1.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233