dobroge.tv

Live

Farul, victorie clară în fața Rapidului

06 decembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța a revenit în zona locurilor de play-off în clasamentul Ligii Întâi. „Marinarii” au învins cu 2-0 pe Rapid București la capătul unui meci în care portarul giuleștenilor a făcut minuni în fața atacurilor Farului.

Rapid București a contat doar în primele zele minute ale partidei de la Ovidiu, cu Farul Constanța, din etapa a 18-a a Ligii Întâi la fotbal.

„Marinarii” au controlat partida în cea mai mare parte a timpului, însă deschiderea scorului a fost amânată de portarul oaspeților, Horațiu Moldovan. Golul a picat până la urmă în finalul primei reprize după o lovitură de colț finalizată perfect de Ghiță. Avantajul constănțenilor de pe tabelă a fost dubla de Ciobanu, la scurt timp după revenirea formațiilor de la pauză.

Conduși cu scorul de 2-0, giuleștenii n-au avut nici o reacție, astfel că ocaziile le-au aparținut tot elevilor lui Gheorghe Hagi. De Nooijer, Jefte și Adrian Petre l-au pus pe rând la încercare pe Moldovan cu execuțiile lor, însă portarul giuleștenilor s-a opus de fiecare dată golului.

Păi dacă nu era el, ce făceau? Vorbeam de goluri multe. Am făcut un meci complet, un meci foarte bun. I-am depășit de la început și până la sfârșit, din toate punctele de vedere. Întâlnind o echipă foarte bună pe care, cred eu, până în acest moment niciun adversar nu i-a pus în așa dificultate cum i-am pus noi, din minutul 1 până în minutul 90. În presiune continuă, atât ofensivă cât și defensivă. Când aveau mingea, când aveam noi mingea. Deci întotdeauna am presionat și ușor-ușor au venit reușitele, au venit golurile și o greșeală de-a lor și uite așa. Un meci super am făcut”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat Farul a revenit pe loc de play-off în clasamentul Ligii Întâi, având 29 de puncte după 18 etape disputate.

În runda următoare, duminică, „marinari” au parte de o deplasare grea, până la Sfântu Gheorghe, pentru partida cu Sepsi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233