dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” au pierdut în Bănie

06 decembrie 2021
Publicitate

Efortul depus de „Gladiatorii din Tomis” în ultimele partide de campionat, în care fie au cedat la limită, fie au fost nevoiți să dispute cel puțin o repriză de prelungiri, începe să își spună cuvântul asupra evoluției echipei.

BC Athletic a cedat în weekend fără drept de apel, contra celor de la CSM Craiova, într-un meci contând pentru etapa a zecea a Ligii Naționale de baschet masculin.

Constănțenii au fost egalii oltenilor doar în primul sfert, încheiat cu scorul de 21 la 21. Apoi au pierdut treptat teren, astfel că meciul s-a încheiat cu tabela indicând 95 la 83 pentru formația din Craiova.

Aceasta a fost a treia înfrângere consecutivă pentru formația pregătită de Alexandru Olteanu, iar această perioadă mai puțin fastă se reflectă și în poziția din clasament.

După un început în forță în actualul sezon, „Gladiatorii din Tomis” au ajuns acum pe locul șapte, cu cinci victorii și tot atâtea poziții.

În runda următoare, constănțenii evoluează tot în deplasare, pe 17 decembrie, contra unei alte formații puternice a campionatului, CSO Voluntari, care a suferit o singură înfrângere în opt partide.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233