dobroge.tv

Live

Derby pentru play-off

19 noiembrie 2021
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză provocată de meciurile echipelor naționale, Farul Constanta revine în acest weekend la confruntările din Liga Întâi. Formația de pe litoral joacă sâmbătă după amiază „acasă“ în prima etapă a returului contra celor de la UTA Arad. Înaintea acestui meci ambele formații au câte 24 de puncte și se află la limita locurilor de play-off care asigură prezența în play-off.

Farul Constanța începe sâmbătă partea a doua a sezonului regular în Liga Întâi, la finalul căruia speră să ocupe un loc de play-off. Pentru asta „marinarii“ au însă nevoie de puncte în clasament, mai ales că în turul de campionat au fost destule partide în care au scăpat victoria printre degete. 

Primul pas în această direcție îl pot face sâmbătă după amiază, când la Ovidiu vine UTA Arad. Meciul se anunță unul dificil în condițiile în care ardelenii speră să prindă și ei un loc între primele șase echipe calificate în play-off. 

Înaintea acestei partide, Farul și UTA se află la egalitatea de puncte, ambele cu câte 24. De altfel, în partida tur, disputată la Arad, scorul a fost egal, 0 la 0.

Farul Constanța – UTA Arad, partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 15, pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi“ din Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233