dobroge.tv

Live

Pista de atletism de pe stadionul Farul va fi modernizată

20 iulie 2020
Publicitate

În curând, atleții constănțeni își vor putea desfășura antrenamentele în condiții de siguranță. Pista de atletism de pe stadionul Farul va fi modernizată. Bucățile deteriorate au fost decopertate și a fost turnat primul strat de mixtură.

Pista de atletism a stadionului „Farul” este din ce în ce mai aglomerată în fiecare an. Alături de sportivii profesionişti vin aici să alerge tot mai mulţi constănţeni dornici de mişcare. Și pentru ca atleții să-și desfășoare în siguranță antrenamentele, pista de atletism a intrat în reparații. Toate bucățile deterioate au fost decoperatate și s-a turnat un prim strat nou. 

Vor fi făcute apoi marcajele așa că toți atleții din oraș vor putea veni să alerge aici, pe singura pistă din oraș pe care se pot antrena pentru performanțpă. Pe lângă reabilitarea suprafețelor de joc, au fost înlocuite și aproximativ două mii de scaune de pe terenul central, au fost achiziționate echipamente de tundere a gazonului și sisteme performante de irigare. 

Pista de atletism a fost renovată ultima dată în 2009. Valoarea toată a lucrărilor de atunci s-au ridicat la aproximativ un milion și jumătate de lei. Stadionul are 6 piste pentru atletism, instalație noctură, vestiare, sală de recuperare și una de forță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233