dobroge.tv

Live

Focar de coronavirus și la CFR Cluj

20 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Crește numărul cazurilor de coronavirus în Liga Întâi. După Dinamo București, unde nu mai puțin de 11 jucători au fost depistați pozitiv cu Covid-19, alte cinci infectări, de data aceasta de la campioana CFR Cluj, au intrat în atenția medicilor.

Dacă inițial doar în cazul lui Alexandru Păun a fost descoperit virusul Covid-19, motiv pentru care partida cu FCSB a fost reprogramată, săptămâna a început cu încă o lovitură pentru Dan Petrescu. Alți doi jucători, dar și trei membri ai staff-ului tehnic s-au îmbolnăvit de coronavirus, ceea ce face acum din CFR Cluj al doilea focar din Liga Întâi, după Dinamo București. În aceste noi condiții a crescut și numărul celor care solicită întreruperea campionatului pentru a preveni apariția un noi îmbolnăviri. 

Acest scenariu este însă unul care ar încurca planurile Ligii Profesioniste de Fotbal, care ar trebui să găsească soluții rapide în privința desemnării echipei campioane, dar și în ceea ce privește formațiile care vor retrograda. Cea mai mare presiune vine însă din partea deținătorilor drepturilor de televizare, care insistă ca partidele să se dispute până în ultima etapă, conform calendarului. Până în acest moment, dintre formațiile din Liga Întâi, cazuri de coronavirus au fost descoperite la FC Botoșani, Dinamo București și CFR Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233