dobroge.tv

Live

HCDS, victorie și la Suceava

15 noiembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a urcat pe locul doi al clasamentului în Liga Zimbrilor. Constănțenii au câștigat meciul de la Suceava și, grație înfrângerii suferite de Steaua, a devenit principala urmăritoare a campioanei Dinamo București.

După ce au trăit periculos în runda precedentă contra ultimei clasate, Alexandria, constănțenii de la HC Dobrogea Sud au căutat să tranșeze rapid soarta partidei cu Suceava, din etapa a zecea a Ligii Naționale la handbal masculin. 

Prima repriză a fost la discreția acestora, încheiată cu un avans liniștitor pe tabela de marcaj, scor 12 la 6. Din păcate, la fel ca și în meciul cu Alexandria, în jocul trupei de pe litoral a intervenit iar relaxarea, de care gazdele au căutat să profite. Din fericire insuficient, pentru că victoria a revenit în cele din urmă HCDS-ului, care a obținut a șasea partidă consecutivă fără înfrângere. 

În urma acestui rezultat, coroborat și cu înfrângerea suferită de Steaua București în derby-ul cu Potaissa Turda, constănțenii le-au luat locul în clasament „militarilor“ și au urcat pe poziția a doua. 

După 10 etape jucate și doar cu trei rămase din turul campionatului, HC Dobrogea Sud are 25 de puncte, cu cinci mai puține decât campioana Dinamo, care are victorii pe linie. 

Ultima treaptă a clasamentului este împărțită acum de Steaua București și Potaissa Turda, ambele cu câte 24 de puncte. În runda următoare, HCDS va întâlni joi pe CSM Focșani, formație aflată pe locul șase, cu 19 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233